E-Chopper snelheid

De e-chopper is een populair opkomend fenomeen in zowel binnen als buitenland. Uiteraard is nog niet iedereen hiermee bekend. Daardoor hebben we hieronder extra relevante informatie weggezet! Nog meer vragen? Kijk dan op onze FAQ pagina.

Hoe hard gaat een e-chopper ?

Een e-chopper kan in twee uitvoeringen worden geregistreerd bij het RDW. Dit is als een snorfiets of als een bromfiets. Het verschil is hierbij dat als je hem registreert als een snorfiets je er 25 km/per uur mag/kan rijden. Je krijgt dan ook een blauw kenteken, waardoor je dus ook op de fietspaden mag rijden. Een bijkomend voordeel is dat er ook geen helmplicht voor geld. Door dat de e-choppers volledig elektrisch en geruisloos zijn, kun je onderweg lekker met elkaar kletsen.

De tweede optie is om hem te registreren als bromfiets. Dit betekent dat je een geel kenteken krijgt toegewezen en hier dus ook een helmplicht voor geldt. De snelheid van de e-chopper zal dan +/- 50 km/per uur zijn.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue